company_name.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Купити кіоск павільйон

Купити кіоск павільйонВи вибрали сферу торгівлі, але не знаєте з чого почати? Купити кіоск, павільйон або ларьок - перше, що визначає перспективного торговця. Незалежність від орендодавця дуже важлива, якщо Ви плануєте розвиватися в своєму напрямку. Але також необов'язково будувати великий магазин з дорогих і громіздких будматеріалів, адже в Україні є «METALLKARKAS». Наша компанія пропонує довговічні конструкції, які ідеально підходять для торгівлі та офісної роботи. Ви можете купити у нас кіоск або павільйон, де зручно розміщуються холодильники і стелажі з товарами. З нашими виробами у Вас є можливість надати своїм клієнтам весь асортимент і при цьому зберегти його від впливу перепадів температур і погодних умов. Продавець також має зручне робоче місце для обслуговування клієнтів.

Кіоски, ларьки і павільйони Ви можете купити у нас прямо по телефону. На офіційному сайті виробництва розміщені зображення всіх доступних моделей торгових приміщень. Ми надаємо можливість вибрати будь-яку з готових моделей, а також замовити фарбування і обслуговування конструкції. Наші співробітники проведуть виміри, встановлять і відремонтують кіоск або павільйон. Купуйте також решітки або огорожі, які можна встановити у дворі. Вони додадуть більш привабливий вигляд Вашої торговій точці.

Пропонуємо Вам ознайомитися з повним асортиментом нашого підприємства. До нас звертаються як великі, так і початківці підприємці, щоб встановити офісний модель, АЗС, ларьок або пост охорони. Купити кіоск, павільйон або дачний будиночок Ви можете в будь-якому доступному на сайті компанії кольорі. Ми надаємо також послуги з модернізації конструкцій і споруджуємо нові моделі за індивідуальним планом.

Телефонуйте нам за телефоном, щоб дізнатися більше про послуги «METALLKARKAS» і вартості кіосків і павільйонів нашого виробництва. Купуйте вітчизняну продукцію високої якості і просувайте свою справу разом з нами.

 
сайт создан компанией сайт разработан компанией Эффект

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ДЛЯ ДИЛЕРОВ

ДЛЯ ДИЛЕРОВНаша  компания  МЕТАЛЛКАРКАС заинтересована в создании широкой дилерской сети...
Читать дальше>>

РЕМОНТ И ОБСЛУЖИВАНИЕ ВОРОТ

сервисное обслуживаниеНаши специалисты готовы оказать Вам помощь как в Киеве , так и в любой точке Киевской области...
Читать дальше>>

УХАЖИВАЕМ ЗА ВОРОТАМИ

УХАЖИВАЕМ ЗА ВОРОТАМИМеталлические ворота и калитки, как правило, не доставляют особых хлопот - при появлении ржавчины...
Читать дальше>>

Автоматика для ворот

Nice Faac
Hormann Came

DoorHan


сертификат METALLKARKAS