company_name.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Замовити ларьок

Замовити ларьокСьогодні немає потреби в тому, щоб купувати ділянку, збирати документи на будівництво і витрачати великі кошти на те, щоб спорудити магазин. Досить замовити ларьок у фахівців, які надають готові конструкції з доступних і надійних матеріалів. В Україні таких компаній небагато, але «METALLKARKAS» виготовляє альтанки, дачні будиночки, пости охорони і навіть ларьки. Замовити їх можна за вже готовим плануванням, тому процес купівлі і установки торгових павільйонів не вимагає тривалого часу.

Так як наша компанія є однією з небагатьох, які можуть надати конструкції з металевого каркасу, ми регулярно розширюємо наш асортимент і розробляємо нові варіанти дизайну. Завдяки цьому наші клієнти можуть замовити унікальний ларьок, який підійде саме для їх роботи.

Для Вашої зручності на офіційному сайті компанії «METALLKARKAS» розміщені зображення доступних моделей постів охорони, міні АЗС, офісних модулів, кіосків і ларьків. Щоб замовити необхідну конструкцію, досить тільки зв'язатися з нами за телефоном. Також у Вас є можливість змінити що-небудь в уже готовому варіанті, щоб удосконалити приміщення для зручної роботи.

Український виробник торгових приміщень «METALLKARKAS» також випускає сходи, решітки та огорожі, тому крім того, щоб замовити ларьок, у Вас є можливість облагородити двір навколо нього і привернути увагу нових відвідувачів. Вартість виробів можна уточнити за телефоном, який вказаний на сайті компанії.

Ми надамо Вам великий вибір моделей в будь-якому кольорі, який вказаний в каталозі полімерної фарби RAL. Замовляйте ларьки у нас за прийнятною ціною і будьте впевнені в надійності конструкції. Завдяки використанню вітчизняних матеріалів в процесі виготовлення каркаса наша продукція має тривалий термін експлуатації, не іржавіє за один сезон, не протікає під час дощів. Щоб замовити кіоск або ларьок у нас, зателефонуйте за вказаним на сайті номером телефону, і наш менеджер розрахує точну вартість замовлення.

 
сайт создан компанией сайт разработан компанией Эффект

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ДЛЯ ДИЛЕРОВ

ДЛЯ ДИЛЕРОВНаша  компания  МЕТАЛЛКАРКАС заинтересована в создании широкой дилерской сети...
Читать дальше>>

РЕМОНТ И ОБСЛУЖИВАНИЕ ВОРОТ

сервисное обслуживаниеНаши специалисты готовы оказать Вам помощь как в Киеве , так и в любой точке Киевской области...
Читать дальше>>

УХАЖИВАЕМ ЗА ВОРОТАМИ

УХАЖИВАЕМ ЗА ВОРОТАМИМеталлические ворота и калитки, как правило, не доставляют особых хлопот - при появлении ржавчины...
Читать дальше>>

Автоматика для ворот

Nice Faac
Hormann Came

DoorHan


сертификат METALLKARKAS