company_name.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Офісні модулі

Офісні модуліДуже часто звести якусь будівлю потрібно в найкоротший термін, з використанням мінімуму дорогих матеріалів. Якщо і перед Вами теж стоїть таке завдання сьогодні, можливо Вам підійдуть офісні модулі нашого виробництва. Конструкція така виготовляється з якісних, але не дорогих матеріалів, повністю придатна до оснащення всіма необхідними комунікаціями. Якщо потрібно, в такому мобільному офісі можна провести не тільки електрику, але навіть воду та інше. Наші офісні модулі хороші тим, що їх можна як завгодно декорувати. Ми пофарбуємо модуль в той колір, який забажає замовник. Це може бути навіть не один колір, а ціла композиція. Ознайомившись з фото готових об'єктів на нашому сайті, Ви зрозумієте, що конструкція така може бути якою завгодно. Вона може бути досить простенькою або дуже навіть вишуканою.

До замовлення доступні офісні модулі для постійного і тимчасового користування. Телефонуйте! Обговоримо Ваше замовлення!

Всі наші модулі виробляються з тих матеріалів, які пройшли сертифікацію і неодноразово випробувані шляхом багаторічної експлуатації. Матеріали ці – сталь і сендвіч-панелі, показали себе з найкращого боку. Вони досить зносостійкі і прості в користуванні. Монтаж офісних модулів вимагає мінімум часу. Щоб ще більше прискорити процес обладнання офісу, придбайте вже готові конструкції, які зберігаються на нашому складі. Якщо є можливість почекати, якщо хочеться чогось неординарного, замовляйте виготовлення офісних модулів за індивідуальним проектом. І так, і так Ви отримаєте в користування відмінну конструкцію, зручну для установки в будь-якому місці і використання.

Кращі за якістю, оформленням та вартістю офісні модулі виробляє в Україні компанія Метал Каркас.

 
сайт создан компанией сайт разработан компанией Эффект

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ДЛЯ ДИЛЕРОВ

ДЛЯ ДИЛЕРОВНаша  компания  МЕТАЛЛКАРКАС заинтересована в создании широкой дилерской сети...
Читать дальше>>

РЕМОНТ И ОБСЛУЖИВАНИЕ ВОРОТ

сервисное обслуживаниеНаши специалисты готовы оказать Вам помощь как в Киеве , так и в любой точке Киевской области...
Читать дальше>>

УХАЖИВАЕМ ЗА ВОРОТАМИ

УХАЖИВАЕМ ЗА ВОРОТАМИМеталлические ворота и калитки, как правило, не доставляют особых хлопот - при появлении ржавчины...
Читать дальше>>

Автоматика для ворот

Nice Faac
Hormann Came

DoorHan


сертификат METALLKARKAS